Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2018 08:23 - почистване лимфата
Автор: bven Категория: Рецепти   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

В модулите при вас е много внимателно предписано - лимфоочистване и по време, и по срокове, и по таблетки. Трябва да разберете, че за всеки орган си има своя лимфостимулация, защото на изхода върви клетъчно хранене; сърцето обича Калий и Магнезий, бъбреците обичат Натрий, всеки орган обича нещо различно - главата обича Витамин В, репродуктивната система - Лецитин или Витамин А, Витамин Е, така че ние извеждаме едномоментно общото за всички органи, а въвеждаме за всеки орган нещо индивидуално. Тоест лимфоочистването трябва да го запомняте не по таблетките, а като принцип.

Лимфоочистване може да се прави един ден, 2, 3, 20, може да очистваме лимфата след химиотерапия, или след грип, или преди грипа - като профилактика, или след алкохолно отравяне,; очист ване на лимфата след интоксикация е прекрасно; можете да я направите при стрес, когато сте били на рентген, или на УЗИ, - можете да я правите при всякакви случаи в живота - в помощ на огромния колектор, който очиства вашия организъм. Тоест очистването на лимфата са принципи, същност, която трябва да разбирате. Трябва да разбираме, че за да раздвижим водата в своя организъм, трябва да започнем да се движим - тя ще потече по-бързо, след като потече, трябва да я филтрираме през абсорбент, да я очистим, абсорбента ще си излезе по естествен начин, и да не забравяме да поемаме витамини, минерали и някакви хранителни вещества. Това е.

Много важно, обаче, е да разберете: бил си на рентген - почисти лимфата, пил си антибиотици - почисти лимфата поне малко, боледувал си от бронхит, хайморит, пиелонефрит и т.н. - почисти лимфата. Защото очистването на червата с помощта на „Коло вада” - това е нещо друго - там чистиш червата, а лимфата няма нищо общо с това.

Лимфата - това са всички тъкани на организма. 83% отрови се трупат именно в междуклетъчните течности. Всички разтворими във вода токсични отрови са там, а неразтворимите - ще са в червата; но ако отровата може да се разтвори във вода, ако отиде в кръвта - всичко ще се натрупа в междуклетъчната течност.

Противопоказания за очистване на лимфата няма, защото наборът от средства може да бъде от всяко ниво - това може да са най-простите препарати - женско биле, активен въглен, витамин С, фолиева киселина, противопоказания за системата няма, противопоказания може да има само при всеки отделен човек спрямо конкретен препарат; принципно противопоказания няма - било то дете, било раково болен в последен стадий. И при едните и при другите - лимфата трябва да се чисти, интоксикацията трябва да се премахва, трябва да се движи междуклетъчната течност и вода, за да не се образува застояло блато. Ако блатото застоява - в него ще се развива всичко, което изисква застояла вода и в резултат застоялото блато ще вкисне.

Не можем бързо да се промием, но ако човек изучи тези неща, яде по-малко от различните гадости - връщаме се с една степен назад - мариновани, консервирани - дори няма да повтарям; по-малко да пие всякакви гадости - всичко е гениално просто в този свят. Ако правиш правилни и нормални неща, всичките ти органи и системи, включително лимфната - ще работят нормално. Изследваш се за паразити - махаш ги, изследваш се за вируси - махаш ги, повишаваш имунитета, тоест процесът на лечението не трябва да бъде от типа „днес се лекувам, а утре ще живея”, а да се провежда всеки ден - всеки ден не трябва да се замърсяваме; чисто е не където чистят - чисто е където не цапат. Не замърсявайте своя органи зъм, яжте по-малко, но по-често; Китайците казват, че ние копаем гроба си с вилица и лъжица.

Лимфосистемата изисква колосално уважение към себе си, защото тя не прощава нищо. Ако стомахът прощава всичко, репродуктивната система прощава частично, то лимфната система изобщо нищо не прощава, защото от нея зависи собственото жизнеобезпечение на човека; всички отрови отиват в междуклетъчната течност, а оттам следва лимфната система.
Три системи - кръв, сърдечно-съдова и лимфа това са три системи, образуващи потоците течности, всичко останало са варианти - добавяте малко киселина - става стомашен сок, добавяте малко отрови - става урина, малко сперматозоиди - става сперма - това е същата тази лимфа; малко храносмила телни сокове - става слюнка, малко адреналин - става слъзна течност, защото човек плаче, за да отдели адреналина; ако очистите внимателно лимфата - става гръбначно-мозъчна течност - всичко е една и съща течност; няма отделно кръв, отделно лимфа, отделно урина и когато урината удря в главата, това е същата тази лимфа - всичко е единно - кръговрат на водата в организма, свързан с междуклетъчните течности; човекът има 70 литра междуклетъчна течност при тегло 90 кг - огромно количество. На практика с тази течност не се занимава никой от лекарите.
Ако лекарят застане на позицията: отначало нека почистим, а след това - ще видим, това е добра позиция - позицията на Авицена.

Отначало почисти, спри да ядеш, успокой се, погладувай, ако не ти помогне - отиди на лекар. Пий водичка - ако не ти помогне - отиди на лекар. Ако всички започнат да правят така, няма да трябва да ходят на лекар. Така ще освободим лекарите от тежкия им труд - така или иначе те работят безплатно. Това е всичко за лимфната система. Естествено, ще имате въпроси - не може да ви стане ясно всичко за организма за два дни - преди 25 години съм учила 7 години, завърших и си казах: Боже мой, нищо не разбирам какво става там, а колкото повече работя, имам чувството, че разбирам още по-малко.


www.iskri.net/zefira

Създадено: 02/09/2013 : 11:26
Обновено : 02/09/2013 : 11:31
Категория : Олга Бутакова - лекции за лекари



Тагове:   лимфа,   кръв,   ссс,   лимфоочистка,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14870879
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава